технічні (15.03.2019)
144 - Теплоенергетика (15.03.2019)
162 - Біотехнології та біоінженерія (15.03.2019)
181 - Харчові технології (15.03.2019)
Свідоцтво про державну реєстрацію: R30-02090 (рішення № 1609, 04.12.2023, протокол №29)
Вид видання: журнал Періодичність: 4 на рік (із свідоцтва); 4 на рік (наявна)
Сфера росповсюдження: загальнодержавна, зарубіжна
Домашня сторінка АрхівМова анотацій: Англійська
Тематика
Ukrainian Food Journal публікує оригінальні наукові статті, короткі повідомлення, оглядові статті, новини та огляди літератури з усіх аспектів харчової науки, техніки, інженерії, харчування, хімії, економіки та управління
Ukrainian Food Journal publishes original research articles, short communications, review papers, news and literature reviews dealing with all aspects of the food science, technology, engeneering, nutrition, food chemistry, economics and management.
Міжнародні бази та каталоги, які індексують видання
Index CopernicusDirectory of Open Access Journals (DOAJ)
Ulrichsweb Global Serials Directory
EBSCOhost
Google Scholar
Directory of Research Journals Indexing (DRJI)
Global Impact Factor (GIF)
Cabi Full
Web of Science Emerging Sources Citation Index (ESCI) (посилання)
Scopus (посилання)
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (посилання)
Редколегiя
Pyrog Tetiana |
Dr., Prof., National University of Food Technologies National University of Food Technologies, Україна, Київ |
Контактні дані
FAX:Ufj_nuft@meta.ua
вул. Володимирська, 68, м. Київ, 01601, Україна