Ресторанный и гостиничный консалтинг. Инновации
Restaurant and hotel consulting. Innovation
241 - Готельно-ресторанна справа (28.12.2019)
Свідоцтво про державну реєстрацію: КВ № 23137-12977 P від 08.02.2018
Вид видання: збірник Періодичність: 2 на рік (із свідоцтва); 2 на рік (наявна)
Сфера росповсюдження: загальнодержавна
Домашня сторінка АрхівМова анотацій: Українська, Англійська
Рецензування: двостороннє "сліпе"
Тематика
Науковий журнал «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації» публікує статті з висвітлюванням основних напрямів розвитку ресторанної та готельної справи, а саме: стратегічний та інноваційний розвиток закладів готельно-ресторанного бізнесу; актуальні питання кулінарології, еногастрономії, кулінарної етнології та сервісології; теоретичні та практичні аспекти впровадження харчових технологій функціонального призначення; питання екології харчування та надання готельно-ресторанних послуг; економіка, маркетинг, менеджмент, конкурентоспроможність, сучасні інформаційні та комунікативні технології в готельно-ресторанній справі.
Редколегiя - данi вiдсутнi
Контактні дані
+38(066)025-26-08,+38(097)373-76-14,+38(067)837-39-78grs-ndi@ukr.net,restaurant-hotel@knukim.edu.ua
вул. Є. Коновальця, 36, к. 108а, (корпус 2), м. Київ, 01133, Україна