ІАС "Українська наукова періодика"

Реєстр наукових видань України
Харчова наука і технологія
Food science and technology
останнє оновлення 25-05-2023
Категорiя А
Засновник(и):
Одеський національний технологічний університет
Науки:
технічні (09.03.2016) перереєстрація
технічні (07.05.2019)
Спеціальності:
161 - Хімічні технології та інженерія (07.05.2019)
162 - Біотехнології та біоінженерія (07.05.2019)
181 - Харчові технології (07.05.2019)

Свідоцтво про державну реєстрацію: КВ № 12578-1462ПР від 16.05.2007

Вид видання: журнал Періодичність: 4 на рік (із свідоцтва); 4 на рік (наявна)

Сфера росповсюдження: загальнодержавна, зарубіжна

Домашня сторінка Архів
ISSN: 2073-8684(print)
Мова повного тексту:
Українська, Англійська (змішаними мовами)
ISSN: 2409-7004(online)
Мова повного тексту:
Українська, Англійська (змішаними мовами)

Мова анотацій: Українська, Англійська

Рецензування: двостороннє "сліпе"

Тематика

Висвітлення найбільш важливих та актуальних проблем теорії та практики, які відносяться до сфери АПК: нутріціологія, дієтологія, проблеми харчування, хімія харчових продуктів і матеріалів, нові види сировини, технологія харчових виробництв, контроль якості й безпека продуктів харчування, біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, біологічно активні добавки, процеси й устаткування харчових виробництв, автоматизація, управління і економіка харчових виробництв, екологія й охорона навколишнього середовища.

Міжнародні бази та каталоги, які індексують видання

Google Scholar (посилання)
WorldCat
Ulrichsweb Global Serials Directory
AGRIS
Bielefeld Academic Search Engine (BASE) (посилання)
Directory of Open Access Journals (DOAJ) (посилання)
EBSCOhost
Web of Science Emerging Sources Citation Index (ESCI) (посилання)
Scilit (посилання)
SHERPA/RoMEO (посилання)
Directory of Open Access Scholarly Resources (ROAD) (посилання)
Dimensions (посилання)
CABI
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (посилання)

Редколегiя

Головний Редактор
Єгоров
Б. В.
доктор наук (технічні), професор, президент Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0001-7526-0315
Заступник Головного Редактора
Ткаченко
Н. А
доктор наук (технічні), професор, завідувач кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0002-2557-3927
Поварова
Н. М.
кандидат наук (технічні), доцент, проректор з наукової роботи Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0003-3630-8384
Відповідальний Редактор
Капустян
А. І.
доктор наук (технічні), доцент, завідувач кафедри харчової хімії та експертизи Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0002-2557-3927
технічний редактор
Турецький
В. О.
викладач кафедри української та іноземної філології Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса
Науменко
К. І.
доктор наук (технічні), професор кафедри біоінженерії і води Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0002-0690-2406
Член Редколегії
Безусов
А. Т.
доктор наук (технічні), професор, завідувач кафедри процесів, обладнання та енергетичного менеджменту Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0002-2630-1819
Бурдо
О. Г.
доктор наук (технічні), професор кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0002-6106-1785
Віннікова
Л. Г.
доктор наук (технічні), професор, завідувач кафедри товарознавства та митної справи Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0002-2563-4419
Верхівкер
Я. Г.
доктор наук (технічні), професор кафедри технології м’яса та риби Університет харчових технологій, Болгарія, Пловдів, ORCID: 0000-0003-4817-6008
Драгоєв
С. Г.
доктор наук (технічні), професор, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0001-6895-0780
Д’яконова
А. К.
доктор наук (технічні), професор Інституту харчових технологій Телавського державного університету ім. Я. Гогебашвілі Інституту харчових технологій Телавського державного університету ім. Я. Гогебашвілі, Грузія
Еланідзе
Л. Д.
доктор наук (технічні), професор, зав. кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0003-2136-5669
Капрельянц
Л. В.
доктор наук (технічні), професор, завідувачка кафедри біоінженерії i води Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0002-8009-1103
Коваленко
О. О.
доктор наук (технічні), професор, Факультет лісних наук та екології, Інститут навколишнього середовища та екології, Литва
Лайма
Чесоніене
професор кафедри технології бродильних виробництв Університет харчових технологій, Болгарія, Пловдив
Марінов
М.
доктор наук (технічні), професор, проректор з науково-педагогічної роботи і міжнародних зв’язків Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0003-0831-500X
Мардар
М. Р.
доктор наук (технічні), доцент департаменту харчування Варшавський природничий університет, Польща
Марцин
Курек
доктор наук (технічні), професор кафедри технології жирів і продуктів бродіння Національний технічний університет «ХПІ», Україна, Харків, ORCID: 0000-0003-0831-500X
Некрасов
П. А.
доктор наук (хімічні), професор, Державний заклад «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України, Україна, Одеса
Нікіпєлова
О. М.
доктор наук (технічні), професор, завідувач кафедри аналітичної хімії та хімічної технології харчових добавок і косметичних засобів Державний вищий навчальний заклад «Український державний хіміко-технологічний університет», Україна, Дніпро, ORCID: 0000-0001-9289-2680
Ніколенко
М. В.
доктор наук (Оберіть галузь науки), директор інституту харчових технологій Університет в м. Нові Сад, Сербія
Олівера
Дюрагіц
професор виноградарства та енології Інститут вина та виноградарства Монпельє, Франція
Патріс
Лаллєманд
доктор наук (технічні), професор кафедри біохімії, мікробіології та фізіології харчування Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0002-3739-1872
Пилипенко
Л. М.
доктор наук (технічні), професор, завідувач кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції Херсонський національний технічний університет, Україна, Херсон
Сарібєкова
Д. Г.
доктор наук (біологічні), професор кафедри біохімії харчування Сільськогосподарський університет Годолло, Угорщина, Годолло, ORCID: 0000-0002-5012-8681
Сурай
П.
доктор наук (технічні), професор, зав. кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0001-6675-2625
Тележенко
Л. М.
доктор наук (технічні), доцент, зав. кафедрою технології вина та сенсорного аналізу Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0001-6969-6446
Ткаченко
О. Б.
доктор наук (технічні), доцент кафедри сільського господарства та хімії Телавський Університет ім. Я. Гогебашвілі, Грузія
Хосіташвілі
М. Л.
кандидат наук (технічні), Грузинський науково-дослідний інститут харчової промисловості, Грузія
Хотіварі
А. В.
доктор наук (технічні), професор, профессор харчової хімії та експертизи Одеський національний технологічний університет, Україна, Одеса, ORCID: 0000-0003-4851-1347
Черно
Н. К.
доктор наук (технічні), професор, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут ім. Ігора Сікорського», Україна, Київ, ORCID: 0000-0002-6191-7096
Чигиринець
О. Е.
кандидат наук (технічні), доцент, кафедра харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету, Україна, Одеса

Контактні дані

(096) 75-88-834,(048) 71-24-153
FAX:
fst.journal@ukr.net
Одеська національна академія харчових технологій, 65039, Одеська область, м. Одеса, вул. Канатна, 112, офіс Д-121