РЕЄСТР наукових фаховий видань України

Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Ресторанный и гостиничный консалтинг. Инновации
Restaurant and hotel consulting. Innovation
останнє оновлення 09-04-2021
Категорiя Б
Засновник(и):
Київський національний університет культури і мистецтв
Науки:
технічні (28.12.2019)
Спеціальності:
181 - Харчові технології (28.12.2019)
241 - Готельно-ресторанна справа (28.12.2019)

Свідоцтво про державну реєстрацію: КВ № 23137-12977 P від 08.02.2018

Вид видання: збірник Періодичність: 2/р (із свідоцтва); 2/р (наявна)

Сфера росповсюдження: загальнодержавна

Домашня сторінка Архів
ISSN: 2616-7468(print)
Мова повного тексту:
Українська, Англійська, Російська (змішаними мовами)
ISSN: 2617-9504(online)
Мова повного тексту:
Українська, Англійська, Російська (змішаними мовами)

Мова анотацій: Українська, Англійська

Рецензування: двостороннє "сліпе"

Тематика

Науковий журнал «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації» публікує статті з висвітлюванням основних напрямів розвитку ресторанної та готельної справи, а саме: стратегічний та інноваційний розвиток закладів готельно-ресторанного бізнесу; актуальні питання кулінарології, еногастрономії, кулінарної етнології та сервісології; теоретичні та практичні аспекти впровадження харчових технологій функціонального призначення; питання екології харчування та надання готельно-ресторанних послуг; економіка, маркетинг, менеджмент, конкурентоспроможність, сучасні інформаційні та комунікативні технології в готельно-ресторанній справі.

Редколегiя - данi вiдсутнi

Контактні дані

+38(066)025-26-08,+38(097)373-76-14,+38(067)837-39-78
grs-ndi@ukr.net,restaurant-hotel@knukim.edu.ua
вул. Є. Коновальця, 36, к. 108а, (корпус 2), м. Київ, 01133, Україна