РЕЄСТР наукових фаховий видань України

Інновації та технології в сфері послуг і харчування
останнє оновлення 23-06-2022
Категорiя Б
Засновник(и):
Черкаський державний технологічний університет
Науки:
економічні (06.06.2022)
технічні (06.06.2022)
Спеціальності:
181 - Харчові технології (06.06.2022)
241 - Готельно-ресторанна справа (06.06.2022)
242 - Туризм (06.06.2022)

Вид видання: збірник Періодичність: 4/р (із свідоцтва); 4/р (наявна)

Сфера росповсюдження: загальнодержавна

Домашня сторінка Архів
ISSN: 2708-4949(print)
Мова повного тексту:
Українська, Англійська (змішаними мовами)
ISSN: 2709-9776(online)
Мова повного тексту:
Українська, Англійська (змішаними мовами)

Мова анотацій: Українська, Англійська

Тематика

Журнал висвітлює актуальні питання розвитку туристично-рекреаційної та готельно-ресторанної справи, екологічно безпечного використання рекреаційних ресурсів, проблем здорового харчування та новітніх технологій в харчовій промисловості

Міжнародні бази та каталоги, які індексують видання

Google Scholar
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського

Редколегiя - данi вiдсутнi

Контактні дані


bur_elena@ukr.net
бул. Шевченка, 460, м. Черкаси, Україна, 18006